Al V-lea Congres Național de Gastroenterologie și Hepatologie din Republica Moldova

Publicat: 14.11.2023
23 - 
9:00
Hotel Radisson Blu (str. Mitropolit Varlaam, 77, mun. Chișinău)
Înregistrare prealabilă

congres gastroenterologieCel de-al V-lea Congres Național de Gastroenterologie și Hepatologie cu participare internațională va fi organizat în data de 23 și 24 noiembrie 2023. Evenimentul este organizat de către Disciplina de gastroenterologie și Laboratorul de cercetare Gastroenterologie din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în colaborare cu Societatea de Gastroenterologie și Hepatologie din Republica Moldova.

Inaugurarea manifestării științifice va avea loc în data de 23 noiembrie, începând cu ora 09:00, în incinta Hotelului Radisson Blu (str. Mitropolit Varlaam, 77, mun. Chișinău).

Forumul oferă oportunitatea de a vă informa cu cele mai recente progrese științifice din domeniul gastroenterologiei, hepatologiei și endoscopiei. Având în vedere complexitatea subiectelor abordate, lucrările forumului se vor desfășura în mai multe secții sub formă de prezentări verbale, mese rotunde și ateliere de lucru cu educație Hands-On în ecografie abdominală și endoscopie digestivă. Prezentările vor fi susținute în limbile română și engleză.

Ediția din acest an al Congresului include și un curs postuniversitar cu genericul “How to improve the management of digestive diseases“ al Uniunii Europene de  Gastroenterologie (UEG), organizat sub egida Asociației Europene de Gastroenterologie, Endoscopie și Nutriție (EAGEN). Cursul va avea loc în a doua zi, în data de 24 noiembrie, și este creditat pentru educație medicală continuă.

Manifestarea științifică va întruni circa 250 de participanți, inclusiv speakeri și experți din România, Polonia, Germania, Ungaria, Lituania, Macedonia, Serbia, Belgia, Croația, Italia și Republica Moldova. 

La eveniment sunt așteptați medici gastroenterologi, interniști, medici de familie, reprezentanți ai mediului academic și științific din țară și din străinătate, medici rezidenți.

Pentru a participa la eveniment, este obligatorie înregistrarea prealabilă pe site-ul https://congres-gastro2023.md/. Înscrierea și plata taxei de participare se efectuează exclusiv on-line, prin intermediul aceluiași site. Termenul limită de înregistrare este 22 noiembrie 2023.

Detalii în program.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii