Centrul de Informare “INFOMEDICA” ofera întregii comunitati medicale posibilitatea de a descoperi si a utiliza resurse informationale si documentare de profil medical, contribuind la consolidarea si mentinerea retelei informationale medicale.

   Centrul de Informare “INFOMEDICA”, prin serviciile sale informationale, asigura conditii viabile si eficiente în furnizarea accesului la informatia medicala, menite sa faciliteze o participare activa a tuturor membrilor comunitatii medicale în dezvoltarea si promovarea învatamântului si stiintei medicale în Republica Moldova.

   Centrul de Informare “INFOMEDICA” pune la dispozitia utilizatorilor 63 computere pentru accesarea resurselor informationale electronice, baze de date locale si internationale, resurse si cataloage ale bibliotecilor medicale prin intermediul retelei Internet, informatie medicala stocata pe CD si DVD, etc.

   Utilizatorii tinta ai Centrului de Informare “INFOMEDICA” sunt: studentii, rezidentii, secundarii clinici, magistrii, doctoranzii, corpul-profesoral didactic, colaboratorii stiintifici, cursantii Facultatii Perfectionarea Medicilor, medicii practicieni, etc.Copyright © 2004 Centrul de Informare "INFOMEDICA"  
Bd. Stefan cel Mare, 165, MD 2004, Chisinau, Republica Moldova
Tel.: (373 22) 205 216, E-mail:
infomedica@usmf.md